Suodatin

Muistitikut painatuksella suoraan varastosta


Näytä numero
1 - 7 / 7 tuotetta näkyvissä
Ei hakutuloksia näillä hakuehdoilla.
137 asiakasta on arvostellut USB heti varastosta arvosanalla 8.6/10.

Painetut muistitikut pitkäkestoiseen promootioon

Haluatko yllättää asiakkaasi pitkäkestoisella ja halutulla mainoslahjalla? Löydä painettujen muistitikkujen tehokkuus. Muistitikkua käytetään aina uudestaan ja uudestaan, se säilytetään tai annetaan eteenpäin jollekulle. Tämän vuoksi muistitikut ovat käytännöllinen liikelahja, joka edistää positiivisesti nimesi näkyvyyttä.

Muistitikut painetaan ja lähetetään nopeasti

IGO-POST:sta löydät suuren valikoiman muistitikkuja, ja niitä löytyy aina tietty määrä varastostamme. Voimme painattaa logosi, brändisi tai tekstisi malleihin, jotka löytyvät välittömästi varastostamme. Varastosta suoraan saatavat ja nopeasti painettavat muistitikut ovat valmiina toimitettavaksi vain viiden työpäivän sisällä, jolloin pääset pikaisesti jakamaan muistitikkuja asiakkaittesi keskuudessa.

Painata muistitikkuihin COLORIPRINT®-menetelmällä

COLORIPRINT® on uusi painatusmenetelmä. COLORIPRINT®-painatuksella täysväripainatus painetaan erittäin terävällä laadulla tuotteeseen. COLORIPRINT®-menetelmää voidaan myös käyttää suoraan varastosta löytyviin muistitikkuihimme. Valitessasi USB Talent- tai CredCard USB-muistitikut suoraan varastostamme, painatamme mielellämme nämä tuotteet terävällä täysväripainatuksella. Värikäs promootio tekee vaikutuksen asiakkaaseesi. Muistitikut COLORIPRINT®-painatuksella toimitetaan nopeasti. Ota selvää eri mahdollisuuksista.

Käytämme sivustolla evästeitä
Lue lisää evästeistämme