Suodatin

 • Väri
 • Hinta (€)
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Vähimmäistilaus
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Materiaali

Pinssit painatuksella

Logon tai nimen painattaminen rintamerkkeihin on entistäkin edullisempaa. Valikoimastamme löydät eri kokoisia rintamerkkejä jokaiseen tarkoitukseen. Tilaa rintamerkit käteviksi mainostuotteiksi tai suoramainontaan lisättäviksi erityishuomion ansaitsemiseksi.
Näytä numero
1 - 6 / 6 tuotetta näkyvissä
134 asiakasta on arvostellut Pinssit arvosanalla 8.7/10.

Tilaa räätälöidyt pinssit

Pinssi on tehnyt paluun. Se oli erittäin suosittu 70- ja 80-luvuilla ja on viime aikoina tullut uudestaan mukaan kuvioihin. Painetut pinssit sekä tarrat ilmaisevat täydellisesti viestisi. Sen lisäksi, että pinssit kääntävät katseet, ne ovat myös kestäviä, edullisia ja voidaan tilata monilla eri ulkoasuilla. Haluatko suunnitella pinssiesi layoutin? Voit tehdä sen IGO-POST:ssa!

Suurien määrien tilaaminen tapahtumiin

Pinssit hauskalla painatuksella toimivat nimilappuina ja voidaan käyttää asusteena. Voit tilata perinteisiä pyöreitä pinssejä, tai esimerkiksi tilata avainrengas-pinssin, jonka takana on pullonavaaja. Meiltä löydät hauskat vempaimet, joita voit jakaa mainostuotteina tapahtumissa tai festivaaleilla. Lisäksi, voit tilata pinssit, jotka ilmaisevat mielipiteesi.

Tilaa pinssit täysväri-painatuksella

Viimeisimmällä Coloriprint™- painatusmenetelmällämme voimme tarjota pinssit erittäin tarkalla täysväri-painatuksella. Voit tilata pinssit lempi valokuvallasi tai haluamallasi täysväri-painatuksella oman mielesi mukaan.

Käytämme sivustolla evästeitä
Lue lisää evästeistämme