Suodatin

 • Väri
 • Hinta (€)
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Vähimmäistilaus
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Materiaali

Taskukalenterit painatuksella

Näytä numero
1 - 2 / 2 tuotetta näkyvissä
Ei hakutuloksia näillä hakuehdoilla.
137 asiakasta on arvostellut Taskualmanakat arvosanalla 8.6/10.

Taskualmanakka painatuksella - ole aina esillä

Taskualmanakka painatuksella on aina suosiossa oleva mainostuote, jota asiakkaat arvostavat. Digitaalinen almanakka ei ole kätevä kaikissa tilanteissa. Monet ihmiset suosivat edelleen vanhoja luotettavia taskualmanakkoja. Muistiinpanot ja tapaamiset on helppo löytää ja merkata ylös painatuksella varustettuun taskualmanakkaan. Anna liiketuttavillesi, potentiaalisille asiakkaillesi ja työntekijöillesi taskualmanakka painatuksella ja promootiosi on taattu vuoden jokaiselle päivälle.

Valitse laajasta valikoimastamme taskualmanakka ja painata siihen logosi ja nimesi

IGO-POST tarjoaa monia erilaisia taskualmanakkoja. Voit valita erilaisista kansista monissa eri väreissä, sekä sivut yksi- tai monikielisenä, valkoisena tai kerman valkoisena. Haluatko yrityksesi nimen tai logon olevan näkyvillä pitkäaikaisesti? Yhdistä taskualmanakka lompakkoihin. Almanakka menee vaihtoon joka vuosi, kun taas lompakko kestää vuosia. Valitse taskualmanakka, joka sopii parhaiten juuri sinun kohderyhmällesi.

Tee taskualmanakasta yksilöllinen painattamalla siihen saajan nimi

Taskualmanakka painatuksella on henkilökohtainen tuote ja sen käyttäjät haluavat siitä persoonallisen. Meillä voit painattaa saajan nimen taskualmanakkaan. Lisäksi on mahdollista lisätä täysvärinen luova tai informatiivinen sivu taskualmanakkaan. Taskualmanakkamme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ovat näin ollen vedenkestäviä. Valitse IGO-POST halutessasi taskualmanakat painatuksella.

Käytämme sivustolla evästeitä
Lue lisää evästeistämme