Suodatin

 • Väri
 • Hinta (€)
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Vähimmäistilaus
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Materiaali
 • Tyyppi

Stressilelut painatuksella

Anna rentouttava lahja asiakkaillesi ja hanki painatetut stressipallot. Tämä edullinen ja kätevä mainostuote on täydellinen lahja messuilla ja avointen ovien päivinä annettavaksi. Valitse rentouttava lahja.
Näytä numero
1 - 3 / 3 tuotetta näkyvissä
134 asiakasta on arvostellut Stressipallot arvosanalla 8.7/10.

Vähennä stressiä… Käytä yksilöityjä stressileluja

Me kaikki koemme stressiä joskus. Anti-stress-tuotteet auttavat sinua puristamaan stressin ja vihan pois. Anti-stress-tuotteet on valmistettu joustavasta materiaalista, joka palaa aina takaisin muotoonsa huolimatta siitä, kuinka kovaa sitä puristetaan. Mainos-stressilelut on mahdollista saada erimuotoisina, eri tyyleillä ja eri väreissä - täydellinen tuote katseet kääntävään promootioon. Stressilelut painatuksella edistävät brändisi tunnettavuutta ja helpottavat stressiä.

Yksilöidyt stressilelut terapeuttisiin tarkoituksiin

Stressileluja voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Monet opiskelijat tuntevat painetta ja stressiä koe-jaksoina; stressilelut ovat suosittu keino lievittää jännitystä ja hermostuneisuutta. Stressilelujen on todettu olevan suosittuja myös terapeuttisiin tarkoituksiin, kuten lihasten ja nivelten stimulointiin, jotta ne säilyttäisivät joustavuutensa. Stressilelut ovat kevyitä ja mukavia pidellä; lisäksi niillä voi pelata pelejä, erityisesti Twist-jonglööri-sarjalla. Tuotteet painatuksella ovat erittäin tehokkaita mainostuotteita ja sopivat täydellisesti jaettavaksi näyttelyissä, tapahtumissa ja avoimien ovien päivillä.

Yksilölliset stressilelut on saatavilla eri muotoisina ja värisinä

IGO-POST tarjoaa laajan valikoiman stressileluja painatuksella erilaisissa muodoissa ja väreissä. Stressilelut voidaan painattaa logollasi yhdellä tai monella eri värillä valintasi mukaan, jotta saat luotua katseet kääntävän promootiotuotteen. Lisänä avaimenperiin ja kyniin, stressilelut ovat erinomaisia Giveaways-tuotteita, joiden ansiosta tapahtumasi muistetaan pitkään. Stressilelut promootio-tarkoitukseen ovat edullisia: vain yhdellä investoinnilla logosi ja viestisi tullaan näkemään toistuvasti.

Käytämme sivustolla evästeitä
Lue lisää evästeistämme