Suodatin

Käyntikorttikotelot painatuksella

Anna käyntikorttisi tyylikkäässä korttitaskussa, jossa on yrityksesi logo painatettuna. Hienostunut lahja, joka pysyy käytössä pitkään. Tee valintasi ja löydä suosikkisi laajasta valikoimastamme.
Näytä numero
1 - 9 / 9 tuotetta näkyvissä
Ei hakutuloksia näillä hakuehdoilla.
138 asiakasta on arvostellut Lompakot ja asiakirjakotelot arvosanalla 8.5/10.

Käyntikorttikotelot logolla

Loputon osoitteiden, nettisivujen ja kontaktien etsimisen aika on vihdoin ohi, kun käyntikorttisi on järjestelty näppärästi logolla varustettuun käyntikorttikoteloon – kätevää ja järjestelmällistä! IGO:n valikoimasta löydät monet toimistotarvikkeet logolla, mukaan lukien käyntikorttikotelot, jotka on kätevä ja helppo kantaa mukana. Käyntikorttikotelo logolla on käytännöllinen ja pitkäkestoinen mainoslahja. Korttikotelolla kannat mukanasi tärkeimmät kontaktisi.

Ojenna oma käyntikorttisi kätevästä kotelosta, jossa on yrityksesi logo

Käyntikorttikotelo logolla ei ole kätevä pelkästään käyntikorttien säilömiseen, mutta myös omien käyntikorttiesi kantamiseen. Käyntikorttikotelo yrityksesi logolla takaa, että käyntikorttisi ovat aina käden ulottuvilla asiakkaillesi, tai liiketuttavillesi; näin voit helposti jakaa yhteystietosi. Sen sijaan, että etsit irtonaisia käyntikortteja, jätät ammattimaisemman vaikutelman ojentaessasi käyntikorttisi järjestellystä käyntikorttikotelosta, jota koristaa yrityksesi logo.

Käyntikorttikotelot logolla jaettavaksi messuilla

Käyntikorttikotelot ovat suosittuja tuotteita, sillä ne ovat sekä käytännöllisiä että suosittuja. Löydät valikoimastamme monia erilaisia malleja edullisin hinnoin. Tämän vuoksi ne sopivat täydellisesti jaettavaksi myös messuille ja tapahtumiin. Käyntikorttikoteloiden lisäksi voit jakaa messuilla myös esimerkiksi laskimia, tai hiirimattoja painatuksella. Käyntikorttikoteloissa on kuitenkin yksi erinomainen ominaisuus: voit jakaa niitä omalla käyntikortillasi varustettuna. Näin jäät asiakkaidesi mieliin!

Käytämme sivustolla evästeitä
Lue lisää evästeistämme