Suodatin

 • Väri
 • Hinta (€)
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Vähimmäistilaus
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Materiaali

Valokuvakehykset painatuksella

Pidämme parhaat muistomme paikassa, jossa voimme nauttia niistä parhaiten. Valokuvia näkee niin työpöydillä kuin kotona koristeinakin. Siksi painatettu valokuvakehys on erinomainen tapa muistuttaa asiakkaitasi yhteistyöstänne. Valitse sopiva malli valikoimastamme.
Näytä numero
1 - 3 / 3 tuotetta näkyvissä
134 asiakasta on arvostellut Valokuvakehykset arvosanalla 8.7/10.

Painetut valokuvatuotteet persoonallisena liikelahjana

Liikelahjat markkinoinnin työkaluna on erinomainen ylläpitämään nykyisiä yrityskontakteja ja jopa vahvistamaan suhdetta heidän kanssaan. Hyvin valittu liikelahja voi antaa loistavan ja positiivisen vaikutuksen suhteeseesi kohderyhmäsi kanssa. Voit vahvistaa suhdettasi asiakkaisiisi lähestymällä kohderymääsi persoonallisella tavalla.

Mukava liikelahja? Painata valokuvatuotteet valokuvalla

Asiakkaat vastaanottavat aina mielellään lahjoja, ja mukava lahja otetaan aina vastaan hymyissä suin. Jos suhteesi asiakkaisiin on hyvä ja etsit persoonallista liikelahjaa, kannattaa harkita painettujen valokuvatuotteiden lahjoittamista. Koti ja hyvinvointi- kategoriastamme löydät houkuttelevat, persoonalliset lahjat.

Hienot hetket säilytetään alkuperäisissä valokuvakehyksissä

Kun lahjoitat valikoimastamme löytyvän valokuvatuotteen painatuksella, annat persoonallisen liikelahjan. Voit saada painatuksen kehyksiin ja lisätä valokuvan yrityksestäsi tai tuotteestasi. Harkitse liikelahjaksi esimerkiksi laskuria valokuvakehykselä tai kellolla varustettua valokuvakehystä, jonka voi asettaa pöydälle. Näillä sisustuksellisilla valokuvakehyksillä painatuksella varustettuna levität yrityksesi sanomaa persoonallisella tavalla.

Käytämme sivustolla evästeitä
Lue lisää evästeistämme