Suodatin

 • Väri
 • Hinta (€)
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Vähimmäistilaus
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Materiaali

Lompakot painatuksella

Näytä numero
1 - 1 / 1 tuotetta näkyvissä
Ei hakutuloksia näillä hakuehdoilla.
137 asiakasta on arvostellut Asiakirjakotelot arvosanalla 8.6/10.

Painetut lompakot vuosien promootioon

IGO-POST:n kokoelmasta löydät monia eri tyyppisiä lompakoita moniin eri tarkoituksiin. Lompakot kolikoille ja seteleille, lompakot ajoneuvo-asiakirjoille ja ajokortille, lompakot luottokorteille ja pankkikorteille, sekä lompakot, jotka toimivat taskukalentereina. Jos valitset painetun lompakon liikelahjaksi, valitset kestävän promootion. Painetulla lompakolla asiakkaasi näkevät sinut vuosia.

Lompakko logolla: täydellinen yhdistelmä taskukalenterin kanssa

Pöytäkalenterit ja taskukalenterit ovat aina suosittuja mainoslahjoja. Painattamalla logosi tai yrityksesi nimen taskukalenteriin, mainostat yritystäsi vuoden ympäri. Tarjoamme myös upean lompakko-valikoiman (myös nahkasta valmistettuna), joka on yhdistettävissä almanakkoihimme ja muihin henkilökohtaisiin järjestelijöihin. Painata logosi, yrityksesi nimi tai lahjan saajan nimi lompakkoon ja takaat vuosien promootion.

Säästä vuosittaiset toistuvat painatus-kustannukset lompakoissa ja almanakoissa

Kun lahjoitat hienon lompakon painatuksella ja siihen sopivan taskukalenterin, säästät painatus-kuluissa. Lompakon voi painattaa vain kerran ja on käytössä vuosia. Voit antaa asiakkaillesi päivyrin joka vuosi painattamatta logoasi tai nimeäsi siihen uudestaan. Näin säästät painatus-kuluissa. Joka vuosi asiakkaasi voi luottaa, että saa uuden päivyrin sinulta, ja jos haluat painattaa henkilökohtaisen nimen lompakkoon, taskukalenteri yhdistettynä lompakkoon tulee olemaan asiakkaasi suosikki!

Käytämme sivustolla evästeitä
Lue lisää evästeistämme