Suodatin

 • Väri
 • Hinta (€)
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Vähimmäistilaus
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Materiaali

Pelit painatuksella

Anna asiakkaillesi haastetta lahjoittamalla lelu tai älypeli, johon on painatettu logosi. Valikoimastamme löydät niin dominon, jonglööripallot kuin ylellisen petangin. Edulliset pelit toimivat hyvin esimerkiksi messuilla ja avointen ovien päivinä.
Näytä numero
1 - 12 / 17 tuotetta näkyvissä
134 asiakasta on arvostellut Matkapelit / Pelit arvosanalla 8.7/10.

Peli logolla on viihdyttävä liikelahja

Haluaisitko asiakkaittesi viettävän vapaa-aikaansa mukavalla tavalla, joka samalla muistuttaa heitä sinun logostasi? IGO-POST:lla on valikoimassaan useita pelejä painatuksella. Valitse puinen peli omalla logolla tai helposti lomille tai työmatkoille mukaan otettava matkapeli painatuksella.

Peli logolla erilaisilla painatuksilla

Painatettujen peliemme valikoima on erittäin laaja. Peli logolla voi olla esimerkiksi Domino, Journeygame-matkapeli tai vaikkapa perinteinen giveaway kuten pulmapeli. Korttipelit ovat aina erittäin suosittuja. Meiltä saat korttipelit omalla logollasi! Painatettu logo voidaan painattaa sekä korttikoteloon tai kortteihin. Tällä tavoin yrityksesi nimi ja logo näkyvät lukemattomia kertoja pelin aikana. Voit myös mainostaa leikkisästi pehmoleluilla.

Yllätä asiakkaasi: anna peli omalla logolla

Kun ajattelet liikelahjaa, ajattelet ehkä avaimenperää tai makeisia. Peli logolla ei välttämättä ole ensimmäinen asia, mikä sinulla tulee mieleen. Siksi pelin saaminen lahjaksi koetaan yllättävänä ja omaperäisenä. Sen lisäksi, että se on ystävällinen ele, painatettu peli antaa asiakkaallesi mahdollisuuden rentoutua hetkeksi sen parissa. Ehkäpä sinulla on suunnitelmissa tai jo meneillään kampanja, johon jokin tarjoamamme peli painatuksella sopii erinomaisesti. Pyri optimaaliseen tilanteeseen määritellessäsi strategiaasi tai haastaessasi kilpailijasi. Ajattele luovasti rakentaessasi mainoskampanjaasi ja voitat jatkossakin asiakkaita yrityksellesi.

Käytämme sivustolla evästeitä
Lue lisää evästeistämme