75 vuoden kokemus
Tiedämme mikä sopii sinulle
Oma painotehdas
Suurin Euroopassa
600K onnellista asiakasta
Oletko sinä seuraava?
09 4245 0660 Ma-Pe 09:00 - 17:00
Autamme mielellämme!

Kestävät mainostuote materiaalit

TUTUSTU: Ympäristöystävälliset tuotteemme | Myydyimmät kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteemme


Toimimme alalla, jolla on huono maine ympäristölle haitallisten materiaalien käytön takia.

Kun ihmiset ajattelevat ympäristölle haitallisia materiaaleja, ensimmäisenä heidän mieleensä tulevat yleensä muovituotteet, ja jos totta puhutaan, on ne vaikea hajottaa. Sinun iloksesi tarjoamme tuotteita, jotka ovat valmistettu kestävimmistä materiaaleista. Itse asiassa löydät yli 1 000 tuotetta verkkosivuiltamme, jotka auttavat yrityksiä tekemään tietoisen ja kestävän valinnan brändäys pyrkimyksissään.

Vaihtoehtoja on monia, joten olemme koonneet kestävien materiaalien sanakirjan auttaaksemme sinua.


Alumiini

Alumiini on yksi ympäristöystävällisimmistä metalleista koko planeetalla. Prosentuaalisesti se on eniten kierrätetty teollisista metalleista. Yli miljardi tonnia alumiinia, joka on koskaan tuotettu, on suurinpiirtein noin 75 % edelleen käytössä kierrätyksen ja alumiinin monikäyttöisyyden ansiosta. Kuten huomaat on alumiini tehokkuuden ja kestävyyden kannalta yksi maailman ympäristöystävällisimmistä metalleista. Tämä johtuu siitä, että alumiinin sulattamisessa, mikään sen ominaisuuksista ei muutu. Tämä tarkoittaa, että alumiinia pystytään kierrättämään loputtomasti. Sen lisäksi alumiinin kierrätys prosessin aikana säästetään noin 95 % tarvittavasta energiasta joka kuluisi jos alumiini valmistettaisiin tyhjästä.

Katso kaikki alumiinituotteet >

Messinki

Messinki on resurssitehokas metalli, sillä se on tehty muiden metallien jäämistä. Hyväksi planeetallemme messingin valmistaminen uudesta kuparista ja sinkistä on erittäin riittoisaa, ja sitä pidetään jätteenä. Messinki valmistetaan yksinomaan kierrätetystä romumetallista, mikä tekee siitä kestävän ja tietoisen valinnan.

Katso kaikki messinkituotteet >

Korkki

Monet tietävät, että korkki on kestävä materiaali ja sillä on myös mielenkiintoinen tarina. Nimittäin kukaan ei kaada korkkipuuta kerätäkseen korkkia. Sen sijaan korkki, mitä löydät joka päiväisistä esineistä, valmistetaan korkkitammen kuoresta. Mutta syy mikä tekee siitä erinomaisen ja kestävän materiaalin on puun ominaisuudessa. Kun irrotat korkkitammen kuoren korkkia varten, puu jatkaa elämistä ja kasvamista, ja samalla kun se tekee niin, se tuottaa enemmän uutta kuorta, josta voidaan valmistaa korkkia. Tämän takia korkin helppo ja kestävä tuotanto ja nykyisten korkkituotteiden kierrätys tekevät tästä materiaalista erityisen kestävän.

Katso kaikki korkkituotteet >

Puuvilla

Puuvilla on ehdottomasti kestävä materiaali. Sen lisäksi se on myös uusiutuvaa ja biohajoavaa, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen kuidun koko elinkaaren ajaksi. Kuten saatat tietää, puuvilla on täysin luonnollinen pelloilla viljeltävä tuote, ja tehdäkseen siitä kangasta ei vaadi kemiallista prosessia. Toisin sanoen sen koko elinkaari on kestävä.

Katso kaikki puuvillatuotteet >

Huopa

Huopa on lämpö-, kosteus- ja korkeapainetekniikoilla valmistettu tekstiilimateriaali, joka puristaa ja kutoa eläinten karvakuituja yhteen. Joidenkin eläinten on päästävä eroon turkistaan ja sitä voidaan käyttää huovan tekemiseen. Itse materiaali on erittäin kestävää ja voi tuntua hiukan karhealta koskettaessaan. Materiaalin lujuuden ansiosta huopaa voidaan käyttää tuotteiden valmistukseen, jotka kestävät monta vuotta.

Katso kaikki huopatuotteet >

Lasi

Lasi on täysin kierrätettävää, ja sitä voidaan oikeasti kierrättää uudestaan ja uudestaan, aivan kuten alumiinia. Tämän kierrätysprosessin ansiosta voidaan säästää valtavia määriä resurssejamme ja samalla säästää energiatehokkuutta verrattuna uuden lasin valmistukseen.

Katso kaikki lasituotteet >

Juutti

Juutti on kuten puuvilla kuitua, mutta sillä on joitain erilaisia ominaisuuksia. Tyypillisesti laukut ovat valmistetut juutista. Mutta tämän kestävän materiaalin paras ominaisuus on sen luonnollinen UV-suoja, ja se kasvaa ilman lannoitteita ja torjunta-aineita (tämä on tärkeää maataloutemme tulevaisuudelle). Sato on kypsä 4–6 kuukaudessa, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan uusiutuvan materiaalin. Lisäksi juutti ei vaadi monimutkaisia kastelujärjestelmiä, sillä se saa tarvittavan veden sateesta. Kaksi todella hienoa tosiasiaa: 1) juutti tekee maaperän, josta se kasvaa, hedelmällisemmäksi sadonkorjuun jälkeen, ja 2) juutti, kuten puut, absorboi hiilidioksidin ympäriltämme ja tuottaa happea, jonka sinä ja minä hengitämme. Ja se tekee sen nopeammin kuin puut.

Katso kaikki juuttituotteet >

Metalli

Metalli on tärkeä materiaali monissa ympäri maailmaa valmistetuissa tuotteissa. Metallia on tarkasteltava kahdesta näkökulmasta kun katsotaan sen kestävyyttä: 1) metallin hankinta voi olla kestävää, riippuen malmin louhinnasta, 2) metallin käyttö tuotannon jälkeen on kierrätettävissä menettämättä sen ominaisuuksia. Pohjimmiltaan metalli on erinomainen, kun se on valmistettu.

Katso kaikki metallituotteet >

Paperi

Paperi on itse asiassa yksi ainoista todella kestävistä tuotteista, joita maapallolta löytyy. Sillä paperi on kestävää, luonnollista ja uusiutuvaa, koska se on valmistettu selluloosasta, joka tulee puista, jotka kasvavat absorboimaan hiilidioksidia (CO2) ilmakehästä ja tuottavat sitten happea. Mutta hienoa tässä on se että koska paperi on valmistettu puusta, se itse asiassa varastoi hiilidioksidia (CO2), kun se on tuotettu.

Katso kaikki paperituotteet >

Lateksi

Luonnollinen lateksi on peräisin tietyistä puista, joista kerätään neste, josta valmistetaan sitten meille tuotteista tunnettu lateksi. Toinen syy, miksi lateksia pidetään kestävänä, on että sen elinikä on 32 vuotta. Kun puu täyttää 7 vuotta, voidaan nestettä josta kumi valmistetaan korjata kahdesti päivässä 25 vuoden ajan. Kun puu on saavuttanut loppunsa, se kaadetaan ja jäljellä oleva puu käytetään kumipuukalusteiden luomiseen. Sellaisena elinkaari on kestävä ja jätteetön alusta loppuun.

Katso kaikki lateksituotteet >

Bambu

Bambu kasvaa yhtä nopeasti kuin ruoho ja se tarvitsee vain vähän ylläpitoa kasvaakseen ja se ei tarvitse lainkaan torjunta-aineita. Niin kuin tavalliset puut, absorboi myös bambu hiilidioksidia (CO2). Bambu absorboi jopa 35% enemmän hiilidioksidia kuin tavalliset puut. Bambujen nopea kasvu ja vähäinen ylläpito tekee siitä loistavan materiaalin, jonka pystyy melkein kokonaan leikata maan tasalle jonka jälkeen se kasvaa taas nopeasti ja se pystytään uudestaan leikata. Kun etsit kestäviä mainostuotteita, kannattaa tämä aina uusiutuva kierto ottaa huomioon.

Katso kaikki bambutuotteet >

RPET (Kierrätetty PET-materiaali)

RPET tarkoittaa kierrätettyä polyeteenitereftalaattia tai lyhyesti sanottuna kierrätettyä polyesteriä tai kierrätettyä PET-materiaalia. Polyesteri on peräisin öljystä eikä se ole kestävää. Jotta polyesteri jätettä ei olisi joka paikassa maapallolla, voimme kierrättää sen ja tuottaa siitä RPET materiaalin. Näin voimme hyödyntää ei kestävän polyesterin ja muuttaa sen joksikin käytännölliseksi, kuten kynäksi tai vesipulloksi.

Katso kaikki RPET-tuotteet >

Kumi

Kumi on peräisin parakautsupuusta (kumipuista), jotka ovat kestäviä satoja, jotka auttavat meitä ylläpitämään hiilidioksidipäästöjen globaalia tasapainoa. Voimme lyödä vaikka vetoa, että moni ihminen ei tiennyt, että kumi on peräisin puista, se on luonnollista, uusiutuvaa ja kierrätettävää.

Katso kaikki kumituotteet >

Silikoni

Mietit todennäköisesti mistä silikoni on valmistettu. Vastaus on, että se tulee kvartsista, ainesosasta, jota löytyy hiekasta. Joten silikonia ei voida luokitella metalliksi tai ei-metalliksi, pikemminkin se on jotain nimeltään puolimetalli, jonka voit ajatella olevan jossain metallin ja ei-metallin välissä. Nyt silikonia löytyy monista keittiössä käytetyistä tuotteista, ja se on parempi kuin muovi yhdestä suuresta syystä: Se ei hajoa käytettäessä, joten se ei vapauta tuhansia mikroplastisia hiukkasia valtameriimme ja vartaloihimme. Joten vaikka ajattelet yleensä tuotteiden biologista hajoavuutta hyväksi asiaksi, et todellakaan halua silikonin olevan hajoavaa. Tästä syystä: Jos se olisi hajoavaa, lähtisi hiukkasia irti ruoka-astioista, kun syöt, ja se ei olisi terveellistä.

Katso kaikki silikonituotteet >

Ruostumaton teräs

Ruostumaton teräs ei ole materiaali, jonka tavallisesti yhdistäisit kestävyyteen, mutta hyvä uutinen on, että se on. Itse asiassa se on yksi maailman kestävimmistä metalleista, koska se on korroosionkestävä ja erittäin luja. Lisäksi ruostumaton teräs voidaan kierrättää uusiksi tuotteiksi menettämättä mitään sen ominaisuuksista, varmistaen siten, että metallin laatu pysyy samana myös kierrätyksen jälkeen.

Katso kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet >

Teräs

Teräs on hyvin samanlainen kuin ruostumaton teräs, paitsi että teräs voi valitettavasti ruostua. Hyvä uutinen on kuitenkin, että kun teräs on valmistettu, sen voi kierrättää loputtomasti aivan kuten muutkin tuotteisiin käytetyt metallit. Korroosiota ei voida koskaan välttää kokonaan, mutta sitä voidaan rajoittaa suuresti pitämällä metalli poissa voimakkaasti hapettuneista ympäristöistä, mitkä aiheuttaa korroosiota.

Katso kaikki terästuotteet >

Puu

Ei ole välttämätöntä kertoa, miksi puut ovat kestäviä, mutta teemme sen siltikin. Merkityksellinen ominaisuus puissa on, että ne absorboivat hiilidioksidin (CO2) ilmakehästämme ja tuottavat happea takaisin maailmaan. Itse asiassa keskimäärin yksi puu absorboi jopa 21.8 kiloa hiilidioksidia vuodessa. Lisäksi puut ovat luonnollinen, uusiutuva materiaalilähde, joka kasvaa ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa, että se on saatavilla melkein jokaisessa maassa. Tämä vähentää huomattavasti tuotteen kuljetusta, joka on yksi suurimmista syistä hiilidioksidipäästöihin. Lyhyesti sanottuna puusta valmistettujen tuotteiden ostaminen on hienoa sillä se rajoittaa hiilidioksidipäästöjen vaikutuksia maailmassa ja se myös absorboi jo olemassa olevan hiilidioksidin.

Katso kaikki puiset tuotteet>

Vehnänolki

Vehnänolki on mielenkiintoinen, täysin luonnollinen ja uusiutuva materiaalilähde, jota käytetään monissa arjen tuotteissa. Vehnänoljista valmistetut tuotteet, kuten kynät tai kassit, tuntuvat muovisilta, vaikka eivät sisällä sitä lainkaan. Juuri tämä tekee niistä niin kestävän ja samanlaisen kuin tuotteet, joita jo käytät. Hieno juttu tässä on se, että vehnänoljet voidaan sulattaa takaisin massaksi, jota voidaan käyttää uusien tuotteiden valmistamiseen yhä uudestaan ja uudestaan. Sen lisäksi tämä prosessi ei vaadi juurikaan energiaa.

Katso kaikki vehnänolkituotteet >

Sinkki

Sinkkiä esiintyy luonnollisesti kivissä, maaperässä, vedessä ja ilmassa. Sen lisäksi se on todella välttämätöntä terveydellesi, mutta myös eläinten ja kasvien hyvinvoinnille. Lisäksi sinkki on erittäin kestävää ja kierrätettävissä, mikä tarkoittaa, että se auttaa säästämään luonnonvaroja, mikä puolestaan parantaa kestävää kehitystä maailmassa.

Katso kaikki sinkkituotteet >


Kestävä kehitys ja mainostuotteet

Haluamme kertoa eri tuotteiden kestävyydestä, joita löydät sivuiltamme. Kun valitset tietyn materiaalin suodattimessa on kestävyyden taso eri riippuen käytetystä materiaalista.

Joidenkin liikelahjojen ja mainostuotteiden tuotanto on niiden suunnittelen vuoksi monimutkaisempi kuin toisten. Esimerkiksi jokainen kynä tarvitsee mustetynnyrin, jota ei luonnollisestikaan voida tehdä puusta, koska muste vuotaisi siihen. Tähän tarkoitukseen on käytettävä lisämateriaalia, esimerkiksi RPET.

Tästä huolimatta kaikki tuotteet jotka löydät sivuiltamme noudattavat kaikkia voimassa olevia säännöksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa kaikista tuotteista, jotka löydät kun käytät tiettyä suodatinta materiaaleja varten, näyttää tuotteita, jotka on joko kokonaan tai suurelta osin valmistettu kestävistä materiaaleista.


Alumiini

Alumiini on yksi ympäristöystävällisimmistä metalleista koko planeetalla. Prosentuaalisesti se on eniten kierrätetty teollisista metalleista. Yli miljardi tonnia alumiinia, joka on koskaan tuotettu, on suurinpiirtein noin 75 % edelleen käytössä kierrätyksen ja alumiinin monikäyttöisyyden ansiosta. Kuten huomaat on alumiini tehokkuuden ja kestävyyden kannalta yksi maailman ympäristöystävällisimmistä metalleista. Tämä johtuu siitä, että alumiinin sulattamisessa, mikään sen ominaisuuksista ei muutu. Tämä tarkoittaa, että alumiinia pystytään kierrättämään loputtomasti. Sen lisäksi alumiinin kierrätys prosessin aikana säästetään noin 95 % tarvittavasta energiasta joka kuluisi jos alumiini valmistettaisiin tyhjästä.

Katso kaikki alumiinituotteet >

Messinki

Messinki on resurssitehokas metalli, sillä se on tehty muiden metallien jäämistä. Hyväksi planeetallemme messingin valmistaminen uudesta kuparista ja sinkistä on erittäin riittoisaa, ja sitä pidetään jätteenä. Messinki valmistetaan yksinomaan kierrätetystä romumetallista, mikä tekee siitä kestävän ja tietoisen valinnan.

Katso kaikki messinkituotteet >

Korkki

Monet tietävät, että korkki on kestävä materiaali ja sillä on myös mielenkiintoinen tarina. Nimittäin kukaan ei kaada korkkipuuta kerätäkseen korkkia. Sen sijaan korkki, mitä löydät joka päiväisistä esineistä, valmistetaan korkkitammen kuoresta. Mutta syy mikä tekee siitä erinomaisen ja kestävän materiaalin on puun ominaisuudessa. Kun irrotat korkkitammen kuoren korkkia varten, puu jatkaa elämistä ja kasvamista, ja samalla kun se tekee niin, se tuottaa enemmän uutta kuorta, josta voidaan valmistaa korkkia. Tämän takia korkin helppo ja kestävä tuotanto ja nykyisten korkkituotteiden kierrätys tekevät tästä materiaalista erityisen kestävän.

Katso kaikki korkkituotteet >

Puuvilla

Puuvilla on ehdottomasti kestävä materiaali. Sen lisäksi se on myös uusiutuvaa ja biohajoavaa, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen kuidun koko elinkaaren ajaksi. Kuten saatat tietää, puuvilla on täysin luonnollinen pelloilla viljeltävä tuote, ja tehdäkseen siitä kangasta ei vaadi kemiallista prosessia. Toisin sanoen sen koko elinkaari on kestävä.

Katso kaikki puuvillatuotteet >

Huopa

Huopa on lämpö-, kosteus- ja korkeapainetekniikoilla valmistettu tekstiilimateriaali, joka puristaa ja kutoa eläinten karvakuituja yhteen. Joidenkin eläinten on päästävä eroon turkistaan ja sitä voidaan käyttää huovan tekemiseen. Itse materiaali on erittäin kestävää ja voi tuntua hiukan karhealta koskettaessaan. Materiaalin lujuuden ansiosta huopaa voidaan käyttää tuotteiden valmistukseen, jotka kestävät monta vuotta.

Katso kaikki huopatuotteet >

Lasi

Lasi on täysin kierrätettävää, ja sitä voidaan oikeasti kierrättää uudestaan ja uudestaan, aivan kuten alumiinia. Tämän kierrätysprosessin ansiosta voidaan säästää valtavia määriä resurssejamme ja samalla säästää energiatehokkuutta verrattuna uuden lasin valmistukseen.

Katso kaikki lasituotteet >

Juutti

Juutti on kuten puuvilla kuitua, mutta sillä on joitain erilaisia ominaisuuksia. Tyypillisesti laukut ovat valmistetut juutista. Mutta tämän kestävän materiaalin paras ominaisuus on sen luonnollinen UV-suoja, ja se kasvaa ilman lannoitteita ja torjunta-aineita (tämä on tärkeää maataloutemme tulevaisuudelle). Sato on kypsä 4–6 kuukaudessa, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan uusiutuvan materiaalin. Lisäksi juutti ei vaadi monimutkaisia kastelujärjestelmiä, sillä se saa tarvittavan veden sateesta. Kaksi todella hienoa tosiasiaa: 1) juutti tekee maaperän, josta se kasvaa, hedelmällisemmäksi sadonkorjuun jälkeen, ja 2) juutti, kuten puut, absorboi hiilidioksidin ympäriltämme ja tuottaa happea, jonka sinä ja minä hengitämme. Ja se tekee sen nopeammin kuin puut.

Katso kaikki juuttituotteet >

Metalli

Metalli on tärkeä materiaali monissa ympäri maailmaa valmistetuissa tuotteissa. Metallia on tarkasteltava kahdesta näkökulmasta kun katsotaan sen kestävyyttä: 1) metallin hankinta voi olla kestävää, riippuen malmin louhinnasta, 2) metallin käyttö tuotannon jälkeen on kierrätettävissä menettämättä sen ominaisuuksia. Pohjimmiltaan metalli on erinomainen, kun se on valmistettu.

Katso kaikki metallituotteet >

Paperi

Paperi on itse asiassa yksi ainoista todella kestävistä tuotteista, joita maapallolta löytyy. Sillä paperi on kestävää, luonnollista ja uusiutuvaa, koska se on valmistettu selluloosasta, joka tulee puista, jotka kasvavat absorboimaan hiilidioksidia (CO2) ilmakehästä ja tuottavat sitten happea. Mutta hienoa tässä on se että koska paperi on valmistettu puusta, se itse asiassa varastoi hiilidioksidia (CO2), kun se on tuotettu.

Katso kaikki paperituotteet >

Lateksi

Luonnollinen lateksi on peräisin tietyistä puista, joista kerätään neste, josta valmistetaan sitten meille tuotteista tunnettu lateksi. Toinen syy, miksi lateksia pidetään kestävänä, on että sen elinikä on 32 vuotta. Kun puu täyttää 7 vuotta, voidaan nestettä josta kumi valmistetaan korjata kahdesti päivässä 25 vuoden ajan. Kun puu on saavuttanut loppunsa, se kaadetaan ja jäljellä oleva puu käytetään kumipuukalusteiden luomiseen. Sellaisena elinkaari on kestävä ja jätteetön alusta loppuun.

Katso kaikki lateksituotteet >

Bambu

Bambu kasvaa yhtä nopeasti kuin ruoho ja se tarvitsee vain vähän ylläpitoa kasvaakseen ja se ei tarvitse lainkaan torjunta-aineita. Niin kuin tavalliset puut, absorboi myös bambu hiilidioksidia (CO2). Bambu absorboi jopa 35% enemmän hiilidioksidia kuin tavalliset puut. Bambujen nopea kasvu ja vähäinen ylläpito tekee siitä loistavan materiaalin, jonka pystyy melkein kokonaan leikata maan tasalle jonka jälkeen se kasvaa taas nopeasti ja se pystytään uudestaan leikata. Kun etsit kestäviä mainostuotteita, kannattaa tämä aina uusiutuva kierto ottaa huomioon.

Katso kaikki bambutuotteet >

RPET (Kierrätetty PET-materiaali)

RPET tarkoittaa kierrätettyä polyeteenitereftalaattia tai lyhyesti sanottuna kierrätettyä polyesteriä tai kierrätettyä PET-materiaalia. Polyesteri on peräisin öljystä eikä se ole kestävää. Jotta polyesteri jätettä ei olisi joka paikassa maapallolla, voimme kierrättää sen ja tuottaa siitä RPET materiaalin. Näin voimme hyödyntää ei kestävän polyesterin ja muuttaa sen joksikin käytännölliseksi, kuten kynäksi tai vesipulloksi.

Katso kaikki RPET-tuotteet >

Kumi

Kumi on peräisin parakautsupuusta (kumipuista), jotka ovat kestäviä satoja, jotka auttavat meitä ylläpitämään hiilidioksidipäästöjen globaalia tasapainoa. Voimme lyödä vaikka vetoa, että moni ihminen ei tiennyt, että kumi on peräisin puista, se on luonnollista, uusiutuvaa ja kierrätettävää.

Katso kaikki kumituotteet >

Silikoni

Mietit todennäköisesti mistä silikoni on valmistettu. Vastaus on, että se tulee kvartsista, ainesosasta, jota löytyy hiekasta. Joten silikonia ei voida luokitella metalliksi tai ei-metalliksi, pikemminkin se on jotain nimeltään puolimetalli, jonka voit ajatella olevan jossain metallin ja ei-metallin välissä. Nyt silikonia löytyy monista keittiössä käytetyistä tuotteista, ja se on parempi kuin muovi yhdestä suuresta syystä: Se ei hajoa käytettäessä, joten se ei vapauta tuhansia mikroplastisia hiukkasia valtameriimme ja vartaloihimme. Joten vaikka ajattelet yleensä tuotteiden biologista hajoavuutta hyväksi asiaksi, et todellakaan halua silikonin olevan hajoavaa. Tästä syystä: Jos se olisi hajoavaa, lähtisi hiukkasia irti ruoka-astioista, kun syöt, ja se ei olisi terveellistä.

Katso kaikki silikonituotteet >

Ruostumaton teräs

Ruostumaton teräs ei ole materiaali, jonka tavallisesti yhdistäisit kestävyyteen, mutta hyvä uutinen on, että se on. Itse asiassa se on yksi maailman kestävimmistä metalleista, koska se on korroosionkestävä ja erittäin luja. Lisäksi ruostumaton teräs voidaan kierrättää uusiksi tuotteiksi menettämättä mitään sen ominaisuuksista, varmistaen siten, että metallin laatu pysyy samana myös kierrätyksen jälkeen.

Katso kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet >

Teräs

Teräs on hyvin samanlainen kuin ruostumaton teräs, paitsi että teräs voi valitettavasti ruostua. Hyvä uutinen on kuitenkin, että kun teräs on valmistettu, sen voi kierrättää loputtomasti aivan kuten muutkin tuotteisiin käytetyt metallit. Korroosiota ei voida koskaan välttää kokonaan, mutta sitä voidaan rajoittaa suuresti pitämällä metalli poissa voimakkaasti hapettuneista ympäristöistä, mitkä aiheuttaa korroosiota.

Katso kaikki terästuotteet >

Puu

Ei ole välttämätöntä kertoa, miksi puut ovat kestäviä, mutta teemme sen siltikin. Merkityksellinen ominaisuus puissa on, että ne absorboivat hiilidioksidin (CO2) ilmakehästämme ja tuottavat happea takaisin maailmaan. Itse asiassa keskimäärin yksi puu absorboi jopa 21.8 kiloa hiilidioksidia vuodessa. Lisäksi puut ovat luonnollinen, uusiutuva materiaalilähde, joka kasvaa ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa, että se on saatavilla melkein jokaisessa maassa. Tämä vähentää huomattavasti tuotteen kuljetusta, joka on yksi suurimmista syistä hiilidioksidipäästöihin. Lyhyesti sanottuna puusta valmistettujen tuotteiden ostaminen on hienoa sillä se rajoittaa hiilidioksidipäästöjen vaikutuksia maailmassa ja se myös absorboi jo olemassa olevan hiilidioksidin.

Katso kaikki puiset tuotteet>

Vehnänolki

Vehnänolki on mielenkiintoinen, täysin luonnollinen ja uusiutuva materiaalilähde, jota käytetään monissa arjen tuotteissa. Vehnänoljista valmistetut tuotteet, kuten kynät tai kassit, tuntuvat muovisilta, vaikka eivät sisällä sitä lainkaan. Juuri tämä tekee niistä niin kestävän ja samanlaisen kuin tuotteet, joita jo käytät. Hieno juttu tässä on se, että vehnänoljet voidaan sulattaa takaisin massaksi, jota voidaan käyttää uusien tuotteiden valmistamiseen yhä uudestaan ja uudestaan. Sen lisäksi tämä prosessi ei vaadi juurikaan energiaa.

Katso kaikki vehnänolkituotteet >

Sinkki

Sinkkiä esiintyy luonnollisesti kivissä, maaperässä, vedessä ja ilmassa. Sen lisäksi se on todella välttämätöntä terveydellesi, mutta myös eläinten ja kasvien hyvinvoinnille. Lisäksi sinkki on erittäin kestävää ja kierrätettävissä, mikä tarkoittaa, että se auttaa säästämään luonnonvaroja, mikä puolestaan parantaa kestävää kehitystä maailmassa.

Katso kaikki sinkkituotteet >


Kestävä kehitys ja mainostuotteet

Haluamme kertoa eri tuotteiden kestävyydestä, joita löydät sivuiltamme. Kun valitset tietyn materiaalin suodattimessa on kestävyyden taso eri riippuen käytetystä materiaalista.

Joidenkin liikelahjojen ja mainostuotteiden tuotanto on niiden suunnittelen vuoksi monimutkaisempi kuin toisten. Esimerkiksi jokainen kynä tarvitsee mustetynnyrin, jota ei luonnollisestikaan voida tehdä puusta, koska muste vuotaisi siihen. Tähän tarkoitukseen on käytettävä lisämateriaalia, esimerkiksi RPET.

Tästä huolimatta kaikki tuotteet jotka löydät sivuiltamme noudattavat kaikkia voimassa olevia säännöksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa kaikista tuotteista, jotka löydät kun käytät tiettyä suodatinta materiaaleja varten, näyttää tuotteita, jotka on joko kokonaan tai suurelta osin valmistettu kestävistä materiaaleista.


Tarvitsetko lisätietoja tai onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä ja tarjoamme ilmaisen palvelun. Voit tavoittaa meidät puhelimitse numerosta 09 4245 0660 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@igopromo.fi yhteystiedoillasi. Odotamme yhteydenottoasi.

Voit myös tilata uutiskirjeemme, joka päivitetään viikoittain uutuuksista ja hyvistä tarjouksista. Rekisteröidy tällä sivulla.

Katso kestävä tuotevalikoimamme

Tietoja evästeistä

IGO Promo käyttää evästeitä henkilökohtaisen ostokokemuksen parantamiseksi. Tavalliset evästeet ovat pakollisia, jotta verkkosivustomme toimii oikein.

Voit hyväksyä tai kieltäytyä henkilökohtaisista evästeistä. Hyväksymällä evästeet IGO Promo ja kolmannet osapuolet voivat näyttää sinulle henkilökohtaista sisältöä Internet-käyttäytymisesi perusteella. Haluatko tietää enemmän? Lue evästeilmoituksemme täältä.
Hyväksyn evästeet